Gratis link på Behandler-Guiden.dk

Før du kan tilmelde dig og få dit gratis link (dofollow link) til din hjemmeside skal du have indsat vores mærke:

Vi støtter behandler-Guiden

på din hjemmeside. Det gør du ved at kopiere nedenstående html kode og indsætte den på din egen hjemmeside:

<a href="https://behandler-guiden.dk/" target="_blank" rel="noopener"><img src="https://behandler-guiden.dk/Behandler-guiden-maerke.png" alt="Vi støtter behandler-Guiden" width="100" height="100"></a>

Vi svarer normalt på ansøgninger inden for 3-7 hverdage. Vi forbeholder os retten til ikke at optage din hjemmeside på vores liste, hvis den indeholder stødende eller ulovligt indhold, ligesom porno-sider og spil-sider heller ikke kan komme på vores liste.
 
Som Basis Medlem kommer du på listen over medlemmer med dit virksomhedsnavn og link til din hjemmeside. Det er GRATIS at få link til din hjemmeside på Behandler-Guiden, mod at du indsætter vores mærke på din hjemmeside.
 
Bliver din ansøgning godkendt sender vi en mail med yderligere informationer. Vi godkender kun danske hjemmesider (We only accept sites with danish domains).

Annoncering og billig linkbuilding på Behandler-Guiden.dk

Det kan ofte betale sig at købe et par gode kvalitets backlinks til din hjemmeside. Altså backlinks med en god linkprofil, og som er indenfor dit forretningsområde.Du har også mulighed for at annoncere på Behandler-Guiden.dk. Du kan købe links i vores allerede eksisterende artikler, eller du kan selv skrive en artikel og få op til 3 links i den. Se nedenstående eksempel.

gratis link billig linkbuilding

Kontakt mail@behandler-guiden.dk for mere information om priser og vilkår for annoncering i artikler.

Billig linkbuilding til din hjemmeside

Det kan ofte betale sig at købe et par gode kvalitets backlinks til din hjemmeside. Altså backlinks med en god linkprofil, og som er indenfor dit forretningsområde.

Du kan også oprette en profil på behandler-guiden.dk, det koster kr. 98,- årligt. Det er virkelig billig linkbuilding. Læs mere om en profil på behandler-guiden.dk her: Profil Medlemsskab

Få flere gratis link ?

Er du på jagt efter flere gratis link eller billig linkbuilding kan jeg anbefale at læse denne artikel